Fodboldudstyr

Fodboldudstyr til dine kampe og din træning

Stort udvalg af de nye varer

Nyheder indenfor fodboldudstyr

Det er ikke ligegyldigt, hvad du tager med dig på fodboldbanen. Se nyhederne indenfor fodboldudstyr ved at klikkeherunder.
Fodboldudstyr

Den nye Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG Black Pack fodboldstøvle giver dig fuld kontrol på fodboldbanen.
Læs mere om Hypervenon Phantom her

FODBOLDTRÆNING

Når man træner fodbold for at blive bedre og måske endda kunne komme blandt de bedste spillere i sin klub eller måske på landspAfslut Visual Builderlan, hjælper det med noget fodboludstyr i en ordentlig kvalitet. Her på siden har vi samlet udstyr til dig, der har fundet ud af, at det er billigere at købe varer online end i butikker – her finder du fodboldtrøjer, fodboldstøvler, målmandshandsker, baselayer, benskinner og også løbesko så du kan holde formen vedlige.

Få mest muligt ud af din fodboldtræning med det rigtige udstyr, så dit grej ikke hæmmer din udfoldelse. Find det udstyr, der passer dig bedste fra de kendte mærker eller de kendte klubber.

Fodboldudstyr

Topmærker indenfor fodboldudstyr udvikler hele tiden nye teknologier, som omsættes til fodboldstøvler, fodboldtøj, benskinner, fodbolde osv. Det gælder både mærker som Nike, adidas, Puma, Select, New Balance, Umbro osv. Alt sammen for at du kan yde dit bedste, når du løber ind på banen og sammen med holdet skal sørge for at få sejren med hjem.

Fodbold nyheder

 • De bedste tips til at klæde dit fodboldhold på til vintervejret

  De bedste tips til at klæde dit fodboldhold på til vintervejret

  Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det tid til at tænke over, hvordan dit fodboldhold skal klædes på. Når man spiller fodbold, er det vigtigt at have en god vinterbeklædning. Dette gælder især hvis man spiller på en udendørsbane, hvor der kan være meget koldt. Læs med her, og få de bedste tips. Sørg…

  Læs mere

 • De bedste fodboldstøvler i 2018

  [et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″] Fodboldstøvlerne er som bekendt din kontakt til bolden, og derfor en væsentlig del af fodboldudstyret. Hvordan vælger jeg en fodboldstøvle? Mange udskifter jævnligt deres fodboldstøvler, og der kan være flere årsager til skiftet. Det kan være fordi, man er en yngre spiller og fødderne stadig vokser,…

  Læs mere

 • Top 10 julegaver til fodboldspilleren 2018

  [et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″]Har du en fodboldspiller på gavelisten, men ved ikke hvad der skal under træet i år? Det er altid populært med nyt fodboldudstyr, og alle fodboldspillere er glade for nyt grej. Vi har samlet nogle gode idéer her i forskellige prisklasser, som alle fodboldspiller…

  Læs mere

 • Adidas Predator 18 Skystalker

  Adidas Predator 18 Skystalker

  [et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.90″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff” background_color_gradient_end=”#eaeaea”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ text_font=”|||on|||||” text_font_size=”59px” text_line_height=”59px”] Præcision. Fuld bevægelighed. Overlegent fit. Strømlinet. [/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ text_font_size=”26px” text_line_height=”1.8em” background_layout=”light”] Det er bare nogle af de ord, der springer frem, når talen falder på adidas’ nye Predator 18 Skywalker fodboldstøvle. Legenden er tilbage – blot i en ny og…

  Læs mere

 • Nike HypervenomX Proximo 2 DF IC Radiation Flare

  Nike HypervenomX Proximo 2 DF IC Radiation Flare

  [et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″] [et_pb_text admin_label=”Text”] Med Nike Hypervenom bliver du giftig på fodboldbanen. Støvlen er let og komfortabel – den vejer kun 271 gram! Nike HypervenomX Proximo 2 DF IC Radiation Flare får det bedste frem i dig ude på banen – både når du sparker, dribler, eksploderer i et løb osv.…

  Læs mere

 • adidas X 16+ PureChaos FG/AG Camouflage

  adidas X 16+ PureChaos FG/AG Camouflage

  Fodboldstøvle fra Adidas i den tunge ende. “God pasform og meget komfortabel”, “Bedre kontrol og bedre afleveringer. Og så er den lettere end mine andre fodboldstøvler”, “Passer perfekt til min fod – de mest komfortable fodboldstøvler, jeg nogensinde har prøvet” – og det er bare nogle af de anmeldelser, der er kommet fra nogle af…

  Læs mere

Fodbold bliver ved med at være populært

Fodbold har været populært siden det blev opfundet – og med de helt store fodboldstjerner, der spiller i klubberne i dag, har næsten alle fodboldspillere et idol, som de ser op til. Og med vores varer kan man spille i næsten det samme udstyr som idolerne – talentet følger ikke helt med udstyret, men følelsen af at bruge det samme udstyr kan sagtens give et boost i performance. Og når det nu ser godt ud samtidigt, så er det da sjovere at have det rigtige udstyr til sin sport.
Sport har altid været populært – helt tilbage i historien har mennesket altid konkurreret, og når det ikke har været i krig, har det været på et meget mere venskabeligt og uskadeligt plan; nemlig i sport. Vores natur er at se hvem der kan løbe hurtigst, springe højest, være mest præcis osv. I det hele taget alt hvad der kan måles og sætte en form for rangorden, har været interessant. Og med fodbold er det også kommet som holdsport, og hele verden følger med, når der er VM i fodbold. Folk følger deres hold over hele kloden og viser deres tilhørsforhold til deres landshold eller fodbold-klub i form at de samme farver på tøjet, deres halstørklæder eller de samme spillertrøjer, som heltene på banen udøver deres sport i.

Fodbold merchandise

Her på siden finder du meget merchandise, så du også kan vise, hvilket hold du holder med. Det klassiske og det der sælges mest af, er fodboldtrøjerne. Og det er nok ikke uden grund – når du har dit holds fodboldtrøje på, er det lynhurtigt at blive en del af det fantastiske fællesskab, der er kendetegner fodboldfans verden over. Når andre fodboldfans kan se, at du har samme holdtrøje på, som de selv har, er du automatisk en del af fællesskabet, og du er sikker på, at I har noget at snakke med hinanden om – eller bare drikke en øl sammen.

Fodbold og helbredet

Hvis du bare en gang imellem tænker over dit eget velbefindende, og hvordan du undgår de store livsstilsygdomme, så har du også tænkt sport – at dyrke sport jævnligt har en god effekt på vores kroppe og vores sundhed. Når vi er i form, er vores imunforsvar bedre, og vi har mere energi og overskud i hverdagen. Uanset om din interesse ligger i foldbold, håndbold, svømning eller noget helt fjerde, så er det at holde vores krop i gang med til at give os et bedre liv. Er du til fodbold, kan du her på siden finde meget fodboldudstyr i god kvalitet til billige priser – der er fodbold spillertrøjer fra næsten alle hold, og alle de rigtige foldboldstøvler og andet fodboldudstyr.

At dyrke sin sport bliver bare bedre, når man har det rigtige udstyr at gøre det med, og har noget sportsgrej, man befinder sig godt med. Så kig rundt på siden og find det sportsudstyr, der lige passer til dig – brug evt. søgefunktionen i højre side, så du let kan finde det, du leder efter.