Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det tid til at tænke over, hvordan dit fodboldhold skal klædes på. Når man spiller fodbold, er det vigtigt at have en god vinterbeklædning. Dette gælder især hvis man spiller på en udendørsbane, hvor der kan være meget koldt. Læs med her, og få de bedste tips.

Sørg for, at alle spillere har en optimal vinterbeklædning – huer med logo er et must-have

Hvis dit hold bliver trænet udendørs om vinteren, er det vigtigt at de har noget varmt tøj på. Det er endnu bedre, hvis du sørger for, at de har noget tøj med logoer på. Logoerne på ens tøj viser typisk tilhørsforholdet til et bestemt hold eller klub, og dette kan give en ekstra følelse af sammenhold og styrke i gruppen. Dette gælder især, hvis alle spillerne har de samme logoer på deres tøj – så vil der være en mere tydelig markering af hvem, der hører til samme hold. Derudover er det også rart for andre at se, hvilket hold man spiller for – især når man møder andre hold i kampe eller turneringer.

Om vinteren er en hue et must-have for dine fodboldspillere, da det kan være svært at holde varmen i ansigtet, hvis man ikke har noget på hovedet. En hue med logo til hver spiller er derfor en ideel løsning, da huen både giver varmen og samtidig viser tilhørsforholdet til klubben.

Et varm og let påklædning, der er til at træne i

Normalt er træning noget, som kræver, at man har en let og behagelig påklædning på. Dette kan dog være svært om vinteren, hvor temperaturen kan ligge omkring frysepunktet. Dog behøver man ikke gøre meget for at omdanne sommer-træningstøjet til en lidt varmere variant. Ved at tage et par gode vinter-sportstights på inden under fodboldshortsene og en let uldovertrøje på, kan man faktisk holde varmen helt udemærket, så snart man begynder at bevæge sig. Det er ikke en påklædning, der føles tung eller ubehagelig – så kombiner dette med jeres huer med logo, og så er I klar til vintermånederne!

Hold godt øje med banens tilstand og sørg for, at der ikke er is på den

Når det kommer til at spille fodbold om vinteren, er det altid en god idé at holde øje med banens tilstand. Is og andre farlige forhold kan let gøre spillet farligt, så sørg for at banen er sikker at spille på inden du går ud på den. Som træner bør du møde op før spillerne, så du kan tjekke banens tilstand – og alternativt finde på en anden aktivitet den pågældende dag såsom en fælles løbetur eller styrketræning.