Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Har du en fodboldspiller på gavelisten, men ved ikke hvad der skal under træet i år? Det er altid populært med nyt fodboldudstyr, og alle fodboldspillere er glade for nyt grej. Vi har samlet nogle gode idéer her i forskellige prisklasser, som alle fodboldspiller vil få glæde af. Find den perfekte julegave til fodboldspilleren herunder:
Nike Hypervenom Phantom 3 DF AG-PRO

Nike Hypervenom Phantom 3 DF AG-PRO

Fantastisk fodboldstøvle fra Nike, der giver perfekt boldfølelse og styrker spillet på banen. Med en vægt på kun 208 gram er det ikke en støvle, der sinker i jagten på det næste mål eller den næste assist. Der bliver ikke gået på kompromis med styrken selvom vægten absolut er i den helt lave ende af skalaen. Du får en meget solid støvle, der kan tåle den behandling højt teknisk spil og kraftfulde afslutninger igen og igen udsætter støvlen for.

Nike Trænings T-Shirt AeroSwift Strike

Nikes nye trænings t-shirt, der giver en super komfort pga. lavere vægt og lækre materialer. Med den såkaldte AeroSwift teknologi, får du en 10% lettere t-shirt, 50% mere stretch og så tørrer den 25% hurtigere end mange andre trænings t-shirts.

Den er selvfølgelig åndbar og leder sved og fugt væk fra kroppen.

Nike Trænings T-Shirt AeroSwift Strike
adidas Målmandshandske Predator Trans Pro Climawarm Skystalker

adidas Målmandshandske Predator Trans Pro Climawarm Skystalker

Målmanden må godt tage med hænder – derfor skal han også have de bedste målmandshandsker. Her er adidas’ bud på de bedste målmandshandsker. Deres model med paneler ved fingrene, der holder varmen selv i koldere vejr, og så er du altid klar til at yde dit bedste for at beskytte dig og dit hold mod modstandernes bolde. Handsken er lavet i ét stykke neopren, der giver dig det bedste fit og med det tætte og komfortable fit er det slut med hele tiden at skulle rette på handsken, for at få den til at sidde ordentligt. Optimal beskyttelse og fuld bevægelighed med målmandshandsken fra adidas.

Hvordan vælger jeg en målmandshandske?

Det er et ofte stillet spørgsmål indenfor fodboldudstyr. Prøv den ultimative handskevælger og finde den perfekte handske – klik her.

adidas Hættetrøje Z.N.E. Duo

Zero Negative Energy er det, som forkortelsen Z.N.E. står for. Og når du trækker i adidas Hættetrøje Z.N.E. Duo er der ingen dårlig eller negativ energi. Med den overlegne komfort får du den positive energi, der skal til for at gøre en forskel. Humøret er bare højere, når du ikke mærker kulden og den bidende vind. En af de mest komfortable og overlegne hættetrøjer fra adidas.

adidas Hættetrøje Z.N.E. Duo
New Balance Furon 3.0 Pro FG

New Balance Furon 3.0 Pro FG

Der er rigtig mange tekniske betegnelser i beskrivelsen af fodboldstøvlen fra New Balance. Tag bare ord som Meshmateriale, TPU belagt og Fanton Fuse Selective Melt. Det dækker alt sammen over noget af al den udvikling og energi, der er gået i produktionen af deres Furon 3.0 Pro. Det giver sammenlagt en rigtig god og fornuftig støvle, som er god til den øvede spiller, der endnu ikke er klar til at betale premium pris for toppen af poppen indenfor fodboldstøvler.

Nike Pro Warm Compression Mock

En baselayertrøje er en standard bestanddel i fodboldspillerens sports-taske. Baselayertrøjen er af det mere anonyme fodboldudstyr, men som har stor betydning. Når der trænes i koldt vejr, er det vigtigt at holde varmen, og beselayertrøjen hjælper dig med at holde varmen. I Dri-FIT materiale, der leder fugt og sved væk fra kroppen, har du de optimale betingelser for ikke at gå kold under træningen. Med den lidt forhøjede krave, får du lidt ekstra beskyttelse, hvor der ellers forsvinder meget varme. Det er fodboldspillerens trofaste hjælper, der aldrig svigter.

Nike Pro Warm Compression Mock
Under Armour Spillehandsker

Under Armour Spillehandsker

Det er ikke kun målmanden, der bruger handsker i fodbold. Når de kolde måneder starter, er der igen grund til at stoppe med at spille fodbold. Med det rette fodboldudstyr, er det ingen sag at spille og træne om vinteren. Under Armour spillehandsker holder dine hænder varme, så fokus ikke flyttes fra dit spil og over på kolde hænder. Der er selvfølgelig silikone i håndfladerne, så du har et godt greb om fodbolden, når du ved indkast skal have god boldkontrol. Ligesom med meget af det andet udstyr til fodbold, ledes fugt og sved væk fra din hænder. Med ColdGear Infrared teknologi, holder handskerne på din kropsvarme og sørger for, at dine hænder er varme under hele spillet.

Nike Sportstaske Brasilia Duffel

Transporten til og fra fodboldbanen kræver en god taske til fodboldudstyret – Nikes taske her er et god bud. Den er ikke kæmpe stor, og dermed perfekt til at have med ud på banen (og den er 100% vandtæt i bunden, så du kan roligt stille den på græsset uden at vand trænger op i dit grej). Med seperate rum adskilt af mesh-paneler, er det ingen sag at holde lidt styr på indholdet også. Det kan jo være praktisk at holde det tørre tøj adskilt fra det andet grej.

Nike Sportstaske Brasilia Duffel
adidas Fodbold VM 2018 Telstar 18 Competition

adidas Fodbold VM 2018 Telstar 18 Competition

Ingen top 10 over julegaver til fodboldspilleren uden en fodbold – uden en fodbold, er det ikke noget spil, så vi har her fat i den vigtigste ting inden for fodbold; nemlig selve bolden. Den nye VM bold 2018 fra adidas er en hyldest til Telstar fodbolden. Og hvis du synes, der ringer en klokke, er det højst sandsynligt fordi, det var bolden fra VM i Mexico i 1970. Telstar ændrede designet på fodbolde for altid, og er en del af fodboldhistorien. Vi har fat i en replica, som ikke er den orginale bold, men den er stadig godkendt af FIFA som kampbold, så den kan tåle de tæsk, den får på banen. Du kan selvfølgelig også få den i en udgave, der ikke er replica – prisen er 3 gange højere, og du kan læse om den ved at klikke her.

Danmark Hjemmebanetrøje 2016/17

Danmark skal til VM 2018! Og er der nogen bedre julegave, end Danmarks hjemmebanetrøje, som vi spillede i, da vi kvalificerede os til VM 2018? Og med mottoet “En del af noget større” hjælpes de danske spillere på vej, og det er også med to steder på indersiden af trøjen. Trøjen er inspireret af især vikingetiden og Holger Danske er med på fronten af trøjen. Vi krydser fingre for et rigtig godt fodbold VM 2018.

Danmark Hjemmebanetrøje 2016/17