Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Fodboldstøvlerne er som bekendt din kontakt til bolden, og derfor en væsentlig del af fodboldudstyret.

Hvordan vælger jeg en fodboldstøvle?

Mange udskifter jævnligt deres fodboldstøvler, og der kan være flere årsager til skiftet. Det kan være fordi, man er en yngre spiller og fødderne stadig vokser, man kan have slidt sin nuværende fodboldstøvler op og leder efter nye eller man vil gå en level up på sit game. Der er mange årsager til at skifte sine fodboldstøvler ud, men det giver næsten altid samme spørgsmål: “Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?”. Man kan læse meget om de forskellige støvler og spørge i klubben, man kan rådgive sig med sælgere og meget andet. Vores indgangsvinkel til valget af nye støvler er at kigge på, hvilke støvler, der er de mest solgte. Det siger noget om, hvilke der sælges flest af, og dermed også en slags barometer for, hvad fodboldspillere synes, der er de bedste fodboldstøvler.

De mest populære fodboldstøvler 2018

Derfor har vi lavet denne oversigt over de mest populære fodboldstøvler i 2018 – klik på de enkelte støvler for at læse mere om dem.

Nike Mercurial Vapor

Nike Mercurial Vapor XI FG NJR Puro Fenomeno

Fra kollektionen til Neymar Jr. fra Paris Saint-Germain. Med en vægt på kun 167 gram er denne støvle den mest populære og et sikkert køb.

Se prisen

adidas Predator 18+ FG/AG Skystalker

adidas Predator 18+ FG/AG Skystalker

Adidas ligger og kæmper med Nike om mest populære fodbolstøvle, og de er djævelsk tæt på med denne Predator. En overlegen fodbolstøvle, der vil være en god støvle til alle nivauer.

Se prisen

adidas X 17+ FG/AG Skystalker

adidas X 17+ FG/AG Skystalker

Endnu en adidas fodboldstøvle i toppen af listen – denne gang en støvle der er perfekt til dem, der ikke har noget imod opmærksomheden, der følger med disse støvler. Se bare billedet af dem, og du ved med det samme om du elsker dem eller om du hader dem.

Se prisen

Nike Tiempo Legend 7 SR4 FG Corazon y Sangre

Nike Tiempo Legend 7 SR4 FG Corazon y Sangre

Nike er tilbage på listen med denne Tiempo Legend støvle, der hylder Sergio Ramos. Der er oven i købet mulighed for, at de stiger i værdi, da de kun er produceret i 4.000 eksemplarer, der er individuelt nummererede. En lækker støvle med en sjov historie.

Se prisen