Fodboldudstyr

Fodboldudstyr til dine kampe og din træning

Stort udvalg af de nye varer

Nyheder indenfor fodboldudstyr

Det er ikke ligegyldigt, hvad du tager med dig på fodboldbanen. Se nyhederne indenfor fodboldudstyr ved at klikkeherunder.
Fodboldudstyr

Den nye Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG Black Pack fodboldstøvle giver dig fuld kontrol på fodboldbanen.
Læs mere om Hypervenon Phantom her

FODBOLDTRÆNING

Når man træner fodbold for at blive bedre og måske endda kunne komme blandt de bedste spillere i sin klub eller måske på landspAfslut Visual Builderlan, hjælper det med noget fodboludstyr i en ordentlig kvalitet. Her på siden har vi samlet udstyr til dig, der har fundet ud af, at det er billigere at købe varer online end i butikker – her finder du fodboldtrøjer, fodboldstøvler, målmandshandsker, baselayer, benskinner og også løbesko så du kan holde formen vedlige.

Få mest muligt ud af din fodboldtræning med det rigtige udstyr, så dit grej ikke hæmmer din udfoldelse. Find det udstyr, der passer dig bedste fra de kendte mærker eller de kendte klubber.

Fodboldudstyr

Topmærker indenfor fodboldudstyr udvikler hele tiden nye teknologier, som omsættes til fodboldstøvler, fodboldtøj, benskinner, fodbolde osv. Det gælder både mærker som Nike, adidas, Puma, Select, New Balance, Umbro osv. Alt sammen for at du kan yde dit bedste, når du løber ind på banen og sammen med holdet skal sørge for at få sejren med hjem.

Fodbold nyheder

 • Fra amatør til træner: Vejen til at blive en succesfuld fodboldtræner

  Det er aldrig for sent at blive en fodboldtræner – selvom du har været amatør i årevis! Vil du gerne slå dine venner i weekendkampene og udnytte hver eneste mulighed for at råbe “Måååål!”? Så hvorfor ikke blive din egen træner? Selvom du har været amatør i årevis, er det aldrig for sent at tage…

  Læs mere

 • Modstandstræning: Fordele og metoder for fodboldspillere

  Få mere ud af din træning med modstandstræning: Fordele og metoder for fodboldspillere Når det kommer til at få mere ud af din træning som fodboldspiller, kan modstandstræning være den mest uventede, men effektive metode. Ikke kun vil det udfordre din styrke og udholdenhed, men det vil også bringe et strejf af sjov og spænding…

  Læs mere

 • Fodboldens geometri: Forståelse af spillets rummelige aspekter

  Fra trekanter til parallelle linjer: Fodboldens usynlige geometriske mønstre I fodboldens verden handler det ikke kun om bolden og spillerne på banen. Nej, der ligger en hel verden af usynlige geometriske mønstre, der styrer spillets gang. Det er som om, at fodboldbanen er en skjult kunstner, der maler med trekanter og parallelle linjer – og…

  Læs mere

 • Taktikbrættet udfoldet: Kendetegn ved klassiske fodboldformationer

  Hvis fodbold var en familie, ville taktikbrættet være det overbeskyttende morfigur. I den store familie af fodbold er taktikbrættet helt klart den overbeskyttende morfigur. Den søger altid efter den bedste måde at beskytte sit hold på og laver om på tingene, hvis det er nødvendigt. Taktikbrættet er den, man går til, når man har brug…

  Læs mere

 • Betydningen af kernestyrke i fodbold

  “Sådan får du mavemuskler, der kan slå bolden hårdere end en kanon” Halvvejs gennem fodboldkampen føler du måske, at dine mavemuskler kan slå bolden hårdere end en kanon. Men hvordan får du egentlig mavemuskler, der er så eksplosive? Svaret er simpelt: masser af bold-klappere! Du har sikkert hørt om mavebøjninger og plankeøvelser, men i fodboldens…

  Læs mere

 • Fra bænken til banen: Psykologien bag at være en udskiftningsspiller

  Hvordan man kan fordrive tiden på bænken uden at miste motivationen I denne moderne tidsalder er bænken ikke længere bare et sted at sidde og vente på sin tur. Nej, det er blevet en kunstform, en måde at udtrykke sig på. Så hvordan kan man fordrive tiden på bænken uden at miste motivationen? Svaret er…

  Læs mere

Fodbold bliver ved med at være populært

Fodbold har været populært siden det blev opfundet – og med de helt store fodboldstjerner, der spiller i klubberne i dag, har næsten alle fodboldspillere et idol, som de ser op til. Og med vores varer kan man spille i næsten det samme udstyr som idolerne – talentet følger ikke helt med udstyret, men følelsen af at bruge det samme udstyr kan sagtens give et boost i performance. Og når det nu ser godt ud samtidigt, så er det da sjovere at have det rigtige udstyr til sin sport.
Sport har altid været populært – helt tilbage i historien har mennesket altid konkurreret, og når det ikke har været i krig, har det været på et meget mere venskabeligt og uskadeligt plan; nemlig i sport. Vores natur er at se hvem der kan løbe hurtigst, springe højest, være mest præcis osv. I det hele taget alt hvad der kan måles og sætte en form for rangorden, har været interessant. Og med fodbold er det også kommet som holdsport, og hele verden følger med, når der er VM i fodbold. Folk følger deres hold over hele kloden og viser deres tilhørsforhold til deres landshold eller fodbold-klub i form at de samme farver på tøjet, deres halstørklæder eller de samme spillertrøjer, som heltene på banen udøver deres sport i.

Fodbold merchandise

Her på siden finder du meget merchandise, så du også kan vise, hvilket hold du holder med. Det klassiske og det der sælges mest af, er fodboldtrøjerne. Og det er nok ikke uden grund – når du har dit holds fodboldtrøje på, er det lynhurtigt at blive en del af det fantastiske fællesskab, der er kendetegner fodboldfans verden over. Når andre fodboldfans kan se, at du har samme holdtrøje på, som de selv har, er du automatisk en del af fællesskabet, og du er sikker på, at I har noget at snakke med hinanden om – eller bare drikke en øl sammen.

Fodbold og helbredet

Hvis du bare en gang imellem tænker over dit eget velbefindende, og hvordan du undgår de store livsstilsygdomme, så har du også tænkt sport – at dyrke sport jævnligt har en god effekt på vores kroppe og vores sundhed. Når vi er i form, er vores imunforsvar bedre, og vi har mere energi og overskud i hverdagen. Uanset om din interesse ligger i foldbold, håndbold, svømning eller noget helt fjerde, så er det at holde vores krop i gang med til at give os et bedre liv. Er du til fodbold, kan du her på siden finde meget fodboldudstyr i god kvalitet til billige priser – der er fodbold spillertrøjer fra næsten alle hold, og alle de rigtige foldboldstøvler og andet fodboldudstyr.

At dyrke sin sport bliver bare bedre, når man har det rigtige udstyr at gøre det med, og har noget sportsgrej, man befinder sig godt med. Så kig rundt på siden og find det sportsudstyr, der lige passer til dig – brug evt. søgefunktionen i højre side, så du let kan finde det, du leder efter.