Netshopping vokser fortsat

En lang række e-handler frembyder til alt held et stort udvalg af muligheder for levering. Det mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Muligheden er jo ekstremt nem, og oftest også den billigste fragtløsning.

En hel del netbutikker garanterer dag-til-dag levering på en lang række varer, som dog afhænger af at bestillingen gennemføres forud for et givent klokkeslæt, så at de kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte internet forhandlere frembyder gratis levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt burde man udse dig den mindst kostelige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde – uden hensyn til om du befinder sig nær Herning, Frederikssund eller Hinnerup – vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Byggematerialer skaffes igennem normale online butikker, som fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Internethandel vokser kraftigt

Det er jo efterhånden meget bekvemt for enhver at finde information om priser i blandt forskellige internet virksomheder og til tak har de fleste internet butikker været presset til at at tvinge salgspriserne på deres varer – til juniorer, samt til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Men det kan imidlertid være udbytterigt at analysere en række webbutikker efter rabat før du shopper, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare omkostningerne over en periode.

Inden folk shopper hos en internet virksomhed burde de sådan set betragte webshoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave.

En anden løsning kunne være at kontrollere om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er et bevis på at internet virksomheden overholder de opstillede regler, samt at internet virksomheden løbende kigges til af eksperter som mestrer bestemmelserne på området. Desuden tilbydes du anledning til at få bistand, såfremt du får udfordringer i processen med din handel.

Foruden dette støtter vi at man er opmærksom på de primære vilkår der kan spille ind i forbindelse med ordren, fx hvilken returpolitik e-shoppen tilsikrer. På grund af dette er det desuden vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bevise købet, uden hensyn til om du er på udkig efter produkter til en dreng eller pige.

Byggematerialer erhverves igennem gængse webbutikker, f.eks. JemogFix.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk og Stark.dk.

Køb flis hos e-forretninger

Tilbudene du finder i den her samling blev udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Denne har effektivt scannet massevis af produkter med det formål at kunne fremvise de tilbud der relaterer sig bedst til flis, og som robotten derfor skønner vil vække din interesse.

Udover at inddrage søgefrasen du indtastede på Google har algoritmen ligeledes indregnet formuleringer, som folk med stor sandsynlighed indtaster i den sammenhæng, eksempelvis bedste flis eller bedste flis foruden søgeord som flis hent selv og flis afhentning.

Den data kan den bruge som ekstra inspiration for at fremvise de tættest beslægtede tilbud. Det ses også at andre eksempelvis leder efter bedste flis, flis afhentning og billig flis. Denne viden har søgemotoren ligeledes brugt til, at søge sig forbi mange hundredvis af produkter.

I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne flis pris, billig flis og flis pris er utrolig almindelige, og som følge heraf er de ligeledes indregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene flis pris, flis afhentning og flis afhentning. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.

«
»