Handel via nettet vækster eksplosivt

Temmelig mange e-firmaer foreslår nu til dags diverse forskellige fragtløsninger. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo rigtig simpel, samt typisk tillige den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne også tænke over at få pakken sendt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen bliver en gang i mellem en kende mindre prisbillig, men på den anden side super enkel. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du har bopæl nær internet forretningens adresse.

Flere outlets på nettet yder dag-til-dag levering på masser af varenumre, som dog er forudsat at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken betjent inden de logistikansatte har fri.

Indtil flere e-butikker byder på fri fragt, men undertiden afkræver det at du aftager for en fastsat sum. I øvrigt kan du udse dig den mest prisbevidste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde – hvad end man opholder sig i Taastrup, Brønderslev eller Ringkøbing – er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

Levering hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde

Det er i dag virkelig nemt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos forskellige online forretninger og så har de fleste internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at tvinge salgsværdien på deres produkter – til juniorer, lige så vel som til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Trods dette kan det immervæk være lønsomt at sammenholde flere shops på nettet efter rabatkoder før du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få den mest betalelige pris.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale betalingen over tid.

Forud for at folk shopper på en internet forhandler kunne man uden tvivl studere webshoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kunne måske være at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket længe har været en påvisning af at netshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til lovgivningen. Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, når du møder dilemmaer ved din shopping.

Revurderes af fagfolk der behersker bestemmelserne på området

Trustpilot medfører en del fantastiske løsninger til at studere en lang række andre konsumenters domme og derved stiller vi forslag om, at du tjekker online virksomhedens ratings inden du handler.

Facebook tilbyder dig for øvrigt aldeles gavnlige løsninger til at få indtryk af internet forretningens popularitet. Herinde ses mange internet outlets som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket også bør drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Data om tilbud og netbutikker ajourføres fra tid til anden, men der gives ikke garantier imod rettelser der måtte være foretaget efter at vi sidste gang opdaterede websitets informationer.

«
»